Dotekomanie.cz

Geekbuying: Užitečná kamerka Xiaomi 70 Mai nyní ještě za nižší cenu! [sponzorovaný článek]

Skoro každému řidiči se někdy stalo, že se dostal do sporné situace a pro svou verzi sporu neměl průkazný materiál. Díky tomu se čím dál více řidičů uchyluje ke koupi kamerky do auta, která může právě tyto spory rozhodnout. 

Už i u nás pomohl řidiči jako důkaz právě záznam z palubní kamery. Kamera do auta začíná již na tisícikoruně, nicméně většinou platí, že cena odpovídá kvalitě. Poměrně dobře si v tomto směru vede YI Dash, kterou u našeho partnera Geekbuying získáte za 1 023 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón, zaplatíte 818 Kč.

Geekbuying: kamerka nyní ještě s větší slevou!

Kamerku z portálu Geekbuying získáte již nyní s 36 % slevou zde na tomto odkaze. Za cenu 1 023 korun máte kamerku, která vás v budoucnu může ochránit před soudním sporem. Zadejte kód VUXUBCVP a zaplatíte jen 818 Kč! Xiaomi 70 Minutes Smart Car DVR za tuto cenu je bezkonkurenční nabídka.

Geekbuying: Specifikace kamerky Xiaomi 70 Mai

Na trh se před několika měsíci dostala novinka v podobě Xiaomi 70 Minutes Smart Car DVR, jenž čínský výrobce představil v rámci své crowdfundingové platformy Mijia. Kromě nahrávání videí z dění před autem zaujme například hlasovým ovládáním.

Kamerka je uzpůsobena jak vzhledově, tak funkcemi právě pro natáčení jízdy v autě. Díky chytrým funkcím se nemusíte před jízdou zaobírat zapínáním kamerky, jelikož k aktivaci nahrávání dojde ihned po rozjetí vozidla. Mezi další přednosti kamerky patří nahrávání videa v kodeku h.264, díky čemuž výsledná videa nejsou nijak extra veliká. Ačkoli zde dochází ke kompresi, tak kamerka pořizuje dostačující záběry v rozlišení FullHD.

Pro uživatele kamer do auta je vždy nekomfortní přetahování videí z kamerky do počítače. Právě společnost Xioami tento problém vyřešila možností přenosu videa do mobilního telefonu, respektive kamerka umožňuje real-time přenos a stahování videí. Hlavní však u kamer do auta bývá zorné pole, aby bylo vše potřebné zachyceno na záznamu. Tento model kamerky disponuje 130° záběrem. Co se týče rozměrů zařízení, tak ty jsou vcelku komfortní a kamerka by neměla překážet ve výhledu řidiče, jelikož rozměry jsou 9,1 x 5,2 x 3,15 centimetrů. Váha poté činí 250 gramů.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak máte možnost navštívit e-shop Geekbuying.com a kamerku si zde objednat za 38,99 dolarů (818 korun). Stačí při nákupu zadat slevový kupón VUXUBCVP a získáte zmiňovanou slevu. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově omezená.

Exit mobile version