Dotekomanie.cz

Gearbest: Skvělý tablet za málo peněz a hodně muziky! [sponzorovaný článek]

Velmi dlouhou dobu byly tablety nižší třídy použitelné maximálně jako těžítko. Ovšem dnes je tomu jinak. I ty nejlevnější tablety na trhu mohou odvádět velmi slušnou práci. Samozřejmě, nejedná se o kdo ví jak super výkonné zařízení, ovšem své postavení na trhu mají.

Tak například, před několika měsíci čínský výrobce na trh uvedl tablet pod názvem ALLDOCUBE M5, který je nyní u našeho partnera Gearbest ve slevě. Vybírat navíc můžete i z široké nabídky výkonných tabletů a telefonů za přijatelné ceny. Více informací samozřejmě naleznete na samotných stránkách prodejce.

Gearbest: Tablet nyní ještě levněji

V rámci dlouhodobé spolupráce s internetovým obchodem Gearbest jsme si pro vás nyní připravili skvělou akci na velmi populární tablet, který seženete za 4 256 Kč. Pokud máte o tablet zájem, zakoupíte jej ZDE.

Gearbest: Za málo peněz hodně muziky

Zajímavým tabletem, který byl poměrně nedávno zlevněn, je ALLDOCUBE M5. Získat slušně vybavený tablet je možné již za 4 256 Kč. Za tyto peníze získáte zajímavý kus hardwaru, který se svými specifikacemi řadí spíše do nižší střední třídy. V parametrech je šestijádrový procesor MTK6797 s taktem 1,7 GHz, po sepnutí TurboBoostu 2,3 GHz.

ALLDOCUBE M5 mimo jiné nabízí operační paměť s kapacitou 4 GB a interní úložiště o kapacitě 64 GB s možností navýšení o dalších 128 GB, a to pomocí microSD. Displej má 10,1 palců s rozlišením 2560 x 1600. Již v základu je předinstalovaný Android ve verzi 8.0.

Pokud patříte mezi nenáročné uživatele a nechcete investovat desítky tisíc korun, ALLDOCUBE M5 by pro vás mohl být zajímavým přírůstkem do rodiny. Tablet značky ALLDOCUBE zvládne klasické činnosti, mezi které patří – prohlížení sociálních sítí, čtení zpráv na internetu, zpracování mailové komunikace a tak podobně.

Zařízení samozřejmě zvládne i hry, ovšem na náročnější „pařbu“se budete muset porozhlédnout u jiných tabletů, například značky ALLDOCUBE. Nový tablet můžete zakoupit ZDE. Nabídka platí pouze na 200 kusů.

Exit mobile version