Dotekomanie.cz

Zbrusu nové hodinky NO.1 F13 za nejvýhodnější cenu u GearBestu [sponzorovaný článek]

Čínská společnost NO.1 představila další chytré hodinky pro sportovce. Opět nabízejí nespočet užitečných funkcí a vychytávek, jako například krokoměr, monitor srdeční aktivity, chytré sledování spánku a v neposlední řadě notifikace z telefonu. Nebudete tedy mít jen dokonalý přehled o svém zdraví a sportovních výkonech, ale zároveň nepřijdete o důležitý obsah z upozornění.

NO.1 láká zákazníky na relativně dlouhou výdrž baterie s 350 mAh, která má zvládnout 25 dní bez používání měřiče tepu a týden při jeho používání. Primární funkcí hodinek je kromě ukazování času i měření uchozené vzdálenosti. Druhotnou funkcí je po připojení NO.1 F13 přes Bluetooth 4.0 k telefonu zobrazování notifikací na připojeném smartphonu. Hodinky dále zvládnout upozorňovat uživatele na to, že dlouho seděl nebo se dlouho nenapil.

Kromě kroků zvládnou F13 měřit i běh, plavání, cyklistiku, stolní tenis, badminton a basketbal). Hodinky jsou v několika jazycích, ale češtinu v nich nenaleznete, angličtinu však ano. Nepřítomnost jazyka vás trápit nemusí, většina ovládacích prvků v hodinkách je řešena piktogramy.

Hodinky jsou teprve tento týden nově v nabídce obchodů a GearBest si na ně již připravil speciální akci. Při ní lze NO.1 F13 zakoupit za 25,49 dolarů, místo standardních 26,99 dolarů. Speciální cenu lze získat s kupónem 4$-1.5GBJun.

Akční cena se pak vztahuje jen na omezené množství kusů, aktuálně jich zbývá jen něco málo přes 300. S nákupem tedy dlouho neváhejte. A pokud vás hodinky nezaujaly, můžete uvedený kupón využít k nákupu jiného libovolného produktu, který vás na GearBestu zaujme.

Exit mobile version