Dotekomanie.cz

Společnost Sennheiser představila nová bezdrátová sluchátka CX Sport

Asi každý z nás někdy jede veřejnou dopravou a krátí si čas posloucháním hudby ve sluchátkách, ale velmi často lidi odrazuje složité nandavání sluchátek a motající se kabel. Proto se výrobci velmi často uchylují k představování bezdrátových sluchátek. Celkem silný výrobce sluchátek Sennheser nedávno představil nový model, nesoucí označení CX Sport.

CX Sport – Co to umí?

Nový model bezdrátových sluchátek od společnosti Sennheser nabídne zajímavé zpracování, které na první pohled vzbuzuje sportovní náladu. Jelikož sluchátka jsou pogumovaná a barevně zajímavá. Již na první pohled je vidět, že sluchátka budou odolná proti vodě. Tomu tak opravdu i je. Sluchátka jsou odolná proti potu a pocákání, takže se nemusíte bát je využívat například při dešti.

Co se týče rozsahu zvuku sluchátek,  jedná se o velmi kvalitní rozpětí. Přesně řečeno od 17 Hz do 21 kHz, což zajišťuje kvalitní poslech hudby. Taá má být dle výrobce velmi přirozená. Bezdrátová sluchátka mají však vždy jeden problém, a to baterii. Zde byla zvolena taková, která má dle výrobce zajistit fungování sluchátek po dobu 6 hodin.

Mezi další přednosti je využívání technologie Bluetooth 4.2 spolu s kodekem aptX, díky čemuž je možné připojit na sluchátka až dvě zařízení současně. Sluchátka si pak poradí se synchronizací zvuku a obrazu na jiném zařízení, což zajistí velmi pohodlné sledování videí na počítač a poslech zvuku například přes mobilní zařízení.

Velmi přijatelná je poté váha zařízení, která je pohodlných 15 gramů. Díky takto malé hmotnosti by neměl být problém s tím, že by sluchátka padala nebo byla na hlavě cítit. Aktuálně by měla být sluchátka dostupná přímo od výrobce za cenu 3 290 korun. Což není zrovna málo, ale pokud by měla být sluchátka opravdu kvalitní, čemuž svědčí specifikace, tak se investice vyplatí. Ale vše prozradí až případná recenze.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version