Dotekomanie.cz

Samsung připravuje Galaxy S9 Plus Lite

Čínský telekomunikační úřad TENAA má na svědomí nejnovější únik modelu, který by se mohl objevit v následujících měsících z dílny společnosti Samsung. Zveřejněný výpis v databázi zahrnuje také tradiční fotografie a podle prvních snímků můžeme telefon po stránce designového zpracování přirovnat k aktuální špičce v podobě Galaxy S9. Zařízení nesoucí označení SM-G8850 zřejmě v konečném výsledku poznáme pod názvem Galaxy S9 Plus Lite.

Zlatá střední cesta

Vpředu lze očekávat 6,28palcový AMOLED displej s rozlišením 2 280 x 1 080 pixelů, pod nímž poběží osmijádrový procesor od zatím neznámého dodavatele nebo operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Interní úložiště v základu sice pojme 64 GB dat, ale nasazený slot pro paměťové microSD karty zajistí další prostor pro vlastní soubory. Celkovou výdrž bude řídit baterie s kapacitou 3 700 mAh.

Zatímco přední část zabere 24megapixelová kamerka, tak záda ponesou dva senzory ve složení 24 megapixelů a 16 megapixelů. Samozřejmostí je snímač otisků prstů či LED blesk pro přisvětlení záznamů. Navíc nemá chybět ani klasický 3,5mm jack pro sluchátka. Každopádně v současné době není známa prodejní cena, datum možného uvedení na trh, ani oficiální dostupnost. Přesnější informace přinesou až nejbližší týdny.

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version