Dotekomanie.cz

Nový mobilní hotspot M7200 od společnosti TP-Link

M7200

Asi každý se někdy dostal do míst, kde není standardní Wi-Fi připojení a byl nucen použít mobilní hotspot. Zde však vznikají hned dva problémy, a to rychlé vybíjení mobilního telefonu a ztráta datového limitu. Proto společnost TP-Link představila zařízení M7200, které může tento problém lehce vyřešit.

Nový mobilní Wi-Fi router M7200

Jedná se o zařízení poskytující mobilní hotspot za podpory 4G LTE sítě, díky čemuž je celkem jednoduše schopný vytvářet mobilní připojení až pro deset zařízení najednou. Největší předností této krabičky je zabudovaná baterie o kapacitě 2 000 mAh, která zajistí běh takového hotspotu na 8 hodin, což je velmi pěkný čas poskytování internetového připojení.

 

Mezi další výhody patří rychlost zprovoznění takového hotspotu. Stačí mít od operátora sjednanou SIM kartu s mobilním připojením a tu vložit do zařízení. Po připojení SIM karty stačí mobilní router již jen zapnout a počkat přibližně 1 minutu, než hotspot naběhne.

Pokud byste však chtěli router nastavovat, například měnit název či heslo, tak musíte přistoupit skrze mobilní aplikaci tpMiFi. V této aplikaci pak můžete kromě hesla a názvu nastavit maximální povolený přenos dat či zablokovat některá zařízení. Router je již nyní dostupný u vybraných prodejců a cena se pohybuje kolem 2 tisíc korun.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version