Dotekomanie.cz

iPhone: letos se skutečně dočkáme tří modelů, podívejte se, co nabídnou

Pokud bychom se vás zeptali, na který z očekávaných tří nových modelů od Applu se v září těšíte nejvíce, s největší pravděpodobností byste odpověděli na nový iPhone X Plus. Jedná se totiž o model, jenž bude mít bezrámečkový 6,5palcový OLED displej a nejnovější procesor A12 vyroben 7nanometrovou technologií. 

iPhone: tři modely, tři střely

Podle nových schémat navíc 6,5palcový iPhone nabídne konstrukci o rozměrech 6,18 x 3,03 palců. Jedná se samozřejmě o zlepšení, neboť aktuální iPhone X s 5,5palcovým displejem nabízí konstrukci o rozměrech 6,24 x 3,07 palců. Je tedy zřejmé, že 6,5palcový model bude právě tím kompaktním smartphonem, o kterém se již nějaký pátek spekuluje. 

Pokud bychom se bavili o dalších dvou modelech, očekávat s největší pravděpodobností můžeme iPhone s 6,1palcovým displejem, který by měl být označován jako iPhone 9. Mělo by se jednat o levnější variantu, neboť nabídne pouze LCD displej, a to bez technologie 3D Touch. Navíc na zadní straně telefonu bude k dispozici pouze jeden fotoaparát, viz. schéma. Co se konstrukce týká, bavíme se o rozměrech 5,79 x 2,81 palců. 

Posledním, tedy třetím modelem, by údajně měl být iPhone 2018. Bude se jednat pouze o nástupce aktuální vlajkové lodě iPhone X. Smartphone tedy nabídne 5,8palcový displej s technologií OLED. Všechny tři letošní modely, které budou představeny začátkem září tohoto roku, by měly obsahovat přední fotoaparát s technologií TrueDepth, Face ID a výřez v displeji. 

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version