Dotekomanie.cz

Honor Band 3: skvělý náramek (nejen) pro sportovce za neodolatelnou cenu [sponzorovaný článek]

Chytrý náramek Honor Band 3 byl představen ke konci minulého roku a i nyní jde stále o jednu z nejlepších možností, co se sportovního příslušenství týče. Pokud jste si nevybrali u FitBitu a není vám sympatické ani Xiaomi, pak je Honor Band 3 jasnou volbou. O kvalitě výrobků Honor jsme se několikrát přesvědčili již u smartphonů, není tedy pochyb, že by na tom náramek měl být jinak.

Ideální pro sportovce

Honor Band 3 potěší všechny příznivce aktivního života, kterým pomůže monitorovat běh, jízdu na kole, plavání nebo procházku a přitom jim zvládne měřit srdeční aktivitu. Fitness náramek Honor Band 3 zároveň poslouží jako prodloužená ruka telefonu díky notifikacím a displeji, na kterém uvidíte to nejpodstatnější.

Srdeční tep je měřen po celý den, což je obrovská výhoda oproti jiným náramkům, které toto neumožňují. Honor Band 3 byl navržen tak, aby zvládl i náročné sporty jako například plavání, a to především díky své voděodolnosti až do 50 metrů. Při plavání zvládne měřit čas, spálené kalorie a ještě mnohem víc. Běžce potěší možnost měření srdečního tepu z jejich zápěstí. Navíc data jako aktuální srdeční tep, zónu v jaké běžíte, vzdálenost a průměrné tempo uvidíte přímo na displeji na rámku.

Co je však nejzajímavější, je jeho cena. V Česku se oficiálně pohybuje okolo 1800 korun, zatímco obchod GearBest jej nyní nabízí za bezkonkurenčních 32,99 dolarů. To je v přepočtu zhruba 730 korun. Navíc s kupónem HSC4thD441 si cenu můžete snížit na ještě příjemnějších 26,99 dolarů (~600 korun). Nejde však o trvalou nabídku, takto výhodně bude možné náramek koupit jen do úterý. Navíc zbývá jen limitované množství zlevněných kusů.

Aby těch slev nebylo málo…

Pokud vás dosavadní zlevňování nepřesvědčilo a chcete cenu ještě snížit, nabízíme vám další exkluzivní slevový kupón – 4$-1.5GBJun. A jestli vás nezaujal náramek od Honoru, neváhejte a využijte kupón na libovolný jiný produkt, který vás zaujme, platnost kupónu není vázána na konkrétní zboží.

Exit mobile version