Dotekomanie.cz

Deveroux P5 – nový fitness náramek na našem trhu

V dnešní době má již skoro každý ke svému chytrému mobilnímu telefonu ještě nějaké příslušenství, jako je fitness náramek nebo chytré hodinky. Proto se mnoho výrobců specializuje na vydávání nových a nových zařízení v oblasti fitness náramků. Mezi takové výrobce patří i společnost Deveroux, která díky distribuci společnosti Satomar dostala na český trh nový fitness náramek s označením P5.

Deveroux P5 – Co to umí?

Deveroux P5 je fitness náramek, který se zaměřuje především na turistiku. Jelikož díky vestavěnému GPS čipu je schopen rozpoznat a vyhodnotit i celkové převýšení vašeho výletu, to samozřejmě nejsou jediné funkce, náramek disponuje tradičními funkcemi, jako je krokoměr, měření tepové frekvence či součet spálených kalorií. Po návratu z výletu si můžete data z náramku zpracovat v příslušné aplikaci. Aplikace je dostupná jak pro Android, tak i pro iOS. Velkou výhodu je možnost offline monitorování. To znamená, že nemusíte mít náramek po dobu vaší aktivity připojený k mobilnímu telefonu. Náramek si vše ukládá do své interní paměti a při následném připojení vše stáhne do mobilního zařízení.

Turistika však není jediná věc, pro kterou je tento fitness náramek přizpůsoben. Deveroux P5 umí samozřejmě monitorovat i jiné sportovní aktivity, jako je jízda na kole nebo běh. V případě že běháte například na okruhu, tak díky zpracování GPS informací je schopen náramek počítat i počet uběhlých okruhů. Mezi další netradiční funkce náramku patří barometr nebo teploměr.

Tento náramek by měl být dle informací distributora dostupný ve třech barevných kombinacích, a to světle zelené, oranžové a fialové. Co se týče ceny a dostupnosti, tak aktuální cena činí 1 690 korun a Deveroux P5 je dostupný na e-shopu Superveci.cz, ale i u jiných prodejců.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version