Dotekomanie.cz

Bezdrátová myš od Xiaomi za výhodnou cenu na e-shopu Cafago.com [Sponzorovaný článek]

Firma Xiaomi má ve svém portfóliu spoustu produktů. Nezůstala jen u produkce chytrých telefonů, ale pustila se i do notebooků, televizí, bot, kamerek, chytrých náramků či hodinek, a dokonce vyrábí i brýle. Od Xiaomi si nyní též můžete pořídit i chytrou myš k počítači. E-shop cafago.com vám ji nyní nabízí za výhodnou cenu 12,98 dolarů, což v přepočtu dělá pouhých 280 Kč. Bez slevy byste museli zaplatit přes 708 Kč.

S myší propojíte zároveň dva počítače

Ano, je to tak. S touto bílo stříbrnou myšičkou může uživatel připojit dvě zařízení najednou. Jedno propojíte pomocí 2,4 GHz adaptéru a druhé zařízení připojíte pomocí Bluetooth 4.0. Samozřejmě nejde ovládat obě dvě současně, stejně by to k ničemu nebylo, ale na spodní straně myši si můžete přehodit tlačítko, které zařízené zrovna budete ovládat. To vám tedy dává možnost mít například počítač propojený s myší přes bluetooth. Zatímco druhý počítač bude mít vložený adaptér  s frekvencí 2,4 GHz.

Pokud vás tato nabídka zaujala máte možnost si bezdrátovou myš zakoupit na e-shopu Cafago.com za zvýhodněnou cenu. Stačí při nákupu zadat slevový kupón: JUPAA261 a získáte již zmiňovanou cenu 280 korun. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově a množstevně omezená.

Exit mobile version