Dotekomanie.cz

Ulefone Power 5 – ukázka fotoaparátu [Sponzorovaný článek]

Ulefone Power 5 je novou vlajkovou lodí čínské společnosti Ulefone. Právě řada Power se specializuje na velkou kapacitu baterie a tomu je samozřejmě přizpůsoben i design. Velmi probíraným tématem u mobilních telefonů je však fotoaparát. Na výsledné fotografie, a celkově jak si nový Power 5 vede, se můžete podívat na videu níže.

Specifikace Ulefone Power 5

Power 5 je nový model od společnosti Ulefone, který spadá do střední třídy mobilních telefonů a mezi jeho hlavní přednosti spadá velká kapacita baterie. Na čelní straně je telefon osazen 6″ FullHD+ displejem s poměrem stran 18:9.

Uvnitř telefonu tepe osmijádrový procesor od společnosti MediaTek, respektive model MTK6763. Dále procesoru dopomáhá operační paměť o velikosti 6 GB. Pro ukládaní dat byl telefon vybaven úložištěm o kapacitě 64 GB.

Pro mnoho uživatelů jsou však velmi důležité fotografické možnosti. Právě pro tyto zákazníky byl telefon vybaven 4 fotoaparáty od Sony. Dva se nacházení na zadní straně a disponují rozlišením 21 + 5 MPix. Na čelní straně je telefon vybaven také dvěma senzory. Celou tuto sestavu napájí obrovská baterie s kapacitou 13 000 mAh. Právě díky takto velké kapacitě baterie musel být telefon vybaven rychlým nabíjením, které podporuje vstup až 5V/5A.

Pokud vás model Power 5 zaujal, můžete si jej předobjednat na Aliexpress.com za zvýhodněnou cenu 281,99 dolarů (6 200 korun). Akce je však časově omezená, tak neváhejte příliš dlouho.

Exit mobile version