Dotekomanie.cz

Samsung představí nové modely Galaxy J jako reakci na Xiaomi

Podle nově zveřejněné zprávy bychom se měli připravit na hned čtyři nové kousky z dílen Samsungu. Bude se samozřejmě jednat o modely spadající do kategorie Galaxy J. Smartphony nabídnou velmi známou technologii Infinity Display, kterou nalezneme u vlajkových lodí z loňského a letošního roku. 

Samsung předpokládá, že by mohl na trh přinést elegantní a moderní zařízení, které budou konkurence schopné hlavně na indickém trhu, kde aktuálně kraluje čínské Xiaomi. Nové telefony budou vybaveny například režimem S Bike, který uživateli vypne upozornění při jízdě na kole. 

Galaxy J nabídne spoustu funkcí

Dále také budou nabízet režim Ultra Data Savings, který po zapnutí zastaví spuštěné aplikace na pozadí s výjimkou šesti individuálně nastavených aplikací. Modely spadající do kategorie Galaxy J budou mimo jiné podporovat technologii Turbo Speed. Tato funkce využívá softwarovou optimalizaci, díky které pomáhá aplikacím rychleji pracovat a umožňuje mnohem plynulejší multitasking. 

Pozici velkého krále na indickém trhu si společnost Samsung dokázala udržet až do čtvrtého čtvrtletí loňského roku. Od té doby žezlo převzala čínská firma Xiaomi. Snaha o návrat na trůn je ze strany Samsungu více než zřejmá.

Tak například jen v minulém měsíci byl představen model Galaxy J7 Duo, a to jako reakce na Xiaomi Redmi Note 5 Pro. Galaxy J7 Duo je vybaven duálním fotoaparátem (13 + 5 Mpx) za cenu 253 amerických dolarů. Redmi Note 5 pro nabízí také duální fotoaparát, ovšem za nižší cenu 223 amerických dolarů. Indie je pro světové výrobce velmi důležitým trhem, neboť se jedná o druhý největší trh na světě, ihned po Číně. 

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version