Dotekomanie.cz

Dokonalý a kompaktní dron K130 můžete nyní vlastnit za akčních 531 Kč! [sponzorovaný článek]

V dnešní době se do podvědomí lidí dostává především virtuální realita, ale ještě jedno odvětví se začíná rozrůstat, a to drony. Nyní máte možnost získat kompaktní dron K130 již za 500 korun, a to díky internetovému obchodu Gearbest.

Proč je tento dron K130 tak úžasný?

Jedná se o malého kompaktního drona v originálním tvaru vajíčka, díky čemuž vás dron zaujme už na první pohled. K130 disponuje šestiosým gyroskopem pro zajištění bezproblémového letu a kvalitní kontrolou. Ovládat dron můžete dvěma způsoby, buď použijete přiložený ovladač, anebo využijete mobilní aplikaci a váš smartphone. Samotný dron má dolet až 40 metrů. Ve vzduchu dron vydrží 6,5 minuty díky baterii o kapacitě 200 mAh.

Dron má standardní letové dovednosti jako let rovně, zpět či klesání a stoupání. Mezi zajímavou vlastnost patří tlačítko automatického návratu, které dovede dron zpět na pozici, odkud vzlétl. E-shop nabízí dron ve dvou variantách, a to model se zabudovanou a bez zabudované kamerky. Zabudovaná kamerka u dražšího modelu však není nijak závratná, jedná se o čip s rozlišením 0,3 Mpix. Což ale bez problému vystačí na primitivní záběry a při ovládání se alespoň lépe zorientujete.

Jestliže máte o dron zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten kompaktní dron K130 nabízí za 531 Kč. Dron si můžete zakoupit ZDE.

Exit mobile version