Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi 6X se opět odhaluje

Čínský telekomunikační úřad TENAA nám sice už odhalil většinu stěžejních specifikací modelu Mi 6X od společnosti Xiaomi, ale po internetu začíná kolovat nový seznam v přesnější podobě. Nemůže být pochyb nad displejem v populárním poměru 18:9 nebo dvojitým senzorem fotoaparátu. S největší pravděpodobností jej čínský výrobce v budoucnu představí také jako druhou generaci modelu Mi A1 v rámci programu Android One.

Jen nepatrná vylepšení

Přední panel má zabírat 5,99palcový IPS LCD displej s rozlišením FullHD+ a 20megapixelová kamerka na oblíbené selfie fotografie. Vnitřní část vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 626 od Qualcommu běžící pod taktovací frekvencí 2,2 GHz, grafický čip Adreno 506, operační paměť RAM o velikosti 4 GB nebo interní paměť s kapacitou 64 GB. Telefon bude při životě držet 2 910mAh baterie s podporou technologie rychlého nabíjení Quick Charge 3.0.

Zadní část nabídne vzpomínané dva fotoaparáty ve složení 20megapixelový a 8megapixelový senzor. Zatímco u modelu Mi 6X můžeme očekávat platformu MIUI ve verzi 9.5, tak druhá generace Mi A2 v základu získá operační systém Android v nejnovější verzi 8.1 Oreo. Poslední generace Mi 5X byla představena koncem července loňského roku, takže jeho nástupce se ukáže asi v následujících týdnech.

Zdroj: bestunderr.com

Exit mobile version