Dotekomanie.cz

Ulefone Power 5 a Armor X nyní v předprodeji za výhodnou cenu [Sponzorovaný článek]

Před nedávnem proběhl festival od společnosti Ulefone, na kterém firma předvedla své nové modely a ukázala několik funkcí svým nejvěrnějším fanouškům a zákazníkům. Na této konferenci se probíraly především modely Armor X a Power 5. Tyto poté budou od 25. dubna dostupné v předprodeji.

Specifikace Ulefone Armor X

Uleofne Armor X je odolný telefon, který kromě bezdrátového nabíjení nabízí další zajímavé specifikace. Zařízení je na čelní straně osazeno 5,5″ displejem s poměrem stran 18:9 a rozlišením 1 440 x 720 pixelů. Uvnitř telefonu poté tepe čtyřjádrový procesor od společnosti MediaTek, respektive model MT6739 s taktem 1,3 Ghz. Procesoru dopomáhá operační paměť o velikosti 2GB. Co se týče interního úložiště, tak zde výrobce zvolil kapacitu 16 GB s možností rozšíření až o 128 GB pomocí microSD karty.

Po fotografické stránce věci byl telefon vybaven duálním hlavním fotoaparátem s rozlišením 13 + 5 Mpix. Pro pořizování selfie byla zvolena kamerka s rozlišením 8 Mpix. Tyto specifikace fotoaparátů nejsou vůbec špatné, jelikož se jedná o odolný telefon. Celé toto odolné monstrum poté napájí baterie o krásné kapacitě 5 500 mAh.

Zařízení dále disponuje čtečkou otisků prstů, která se netradičně nachází na pravém boku zařízení. Vhledem k tomu, že se jedná o odolný telefon, tak Armor X disponuje certifikací IP68. Mezi další vlastnosti patří například funkce DualSIM nebo podpora veškerých tuzemských frekvencí LTE.

Specifikace Ulefone Power 5

Power 5 je nový model od společnosti Ulefone, který spadá do střední třídy mobilních telefonů a mezi jeho hlavní přednosti spadá velká kapacita baterie. Na čelní straně je telefon osazen 6″ FullHD+ displejem s poměrem stran 18:9.

Uvnitř telefonu tepe osmijádrový procesor od společnosti MediaTek, respektive model MTK6763. Dále procesoru dopomáhá operační paměť o velikosti 6GB. Pro ukládaní dat byl telefon vybaven úložištěm o kapacitě 64 GB.

Pro mnoho uživatelů jsou však velmi důležité fotografické možnosti. Právě pro tyto zákazníky byl telefon vybaven 4 fotoaparáty od Sony. Dva se nacházení na zadní straně a disponují rozlišením 21 + 5 MPix. Na čelní straně je telefon vybaven také dvěma senzory. Celou tuto sestavu napájí obrovská baterie s kapacitou 13 000 mAh. Právě díky takto velké kapacitě baterie musel být telefon vybaven rychlím nabíjením, které podporuje vstup až 5V/5A.

Pokud vás nějaký s těchto modelů zaujal můžete si jej od 25. dubna zakoupit v předprodeji za zvýhodněné ceny. Pro bližší informace a novinky od společnosti Ulefone se mlžete podívat přímo na stránky Ulefone festivalu. 

Exit mobile version