Dotekomanie.cz

Otevření prvního Xiaomi Mi Storu budou doprovázet zajímavé ceny

V minulém roce se společnost Xiaomi začala specifikovat na rozrůstání svého působení v Evropě. Od léta se začínají na různých místech vyskytovat kiosky s označením Mi Zone, ale stále společnosti Xiaomi chybělo klasické prodejní a servisní místo, jako má například Huawei.

Těmto časům je však konec, jelikož Xiaomi otevírá kamennou prodejnu uvnitř centra Černý Most skrze oficiálního distributora v Česku. K slavnostnímu otevření dojde v sobotu 28. 4. 2018 v 11:00, prodejnu však můžete navštívit již dříve. K vidění, vyzkoušení a případné koupi bude kompletní nabídka produktů lokalizovaných pro Českou republiku. K dispozici nebudou jen chytré telefony a náramky, ale celé spektrum produktů jako jsou powerbanky, elektrická koloběžka nebo kuriózní rýžovar.

Největším lákadlem pro zákazníky jsou však slevy. Pro každého zákazníka, který v sobotu dorazí, je připravena sleva 30 % na jakýkoli produkt. Pro prvních pár zákazníků jsou však připraveny obrovské slevy. Mimo slevy jsi ještě společnost připravila soutěž o tři mobilní telefony, respektive modely Xiaomi Redmi 4X, Redmi Note 5A Prime a Redmi 5. Tato soutěž startuje ráno v 9:00 a pro přihlášení stačí odchytit hostesku a vyplnit krátký dotazník. Zda jste vítězem, se poté dozvíte v losování, které se bude konat v 12:30.

Seznam akcí pro první zákazníky:

 Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version