Dotekomanie.cz

GeekBench upřesňuje Moto E5 Plus a G6 Plus

Zbývá jen pár dnů do oficiálního představení novinek od společnosti Motorola a ještě předtím benchmark Geekbench upřesňuje hardwarovou výbavu u dvou zařízení. Konkrétně jsou zveřejněny základní údaje modelu Moto E5 Plus a Moto G6 Plus, které budou mít namířeno za konkurencí do střední třídy. Telefon Moto G6 Plus v konečném výsledku pravděpodobně získá výkonnější procesor, než se původně očekávalo.

Dostačující standard

Dostupný výpis z databáze modelu Moto E5 Plus připisuje osmijádrový procesor Snapdragon 430 od Qualcommu, grafický čip Adreno 505 a operační paměť RAM o velikosti 3 GB. Jiné zahraniční zdroje počítají s displejem o poměru stran 18:9 nebo se snímačem otisků prstů skrytém v logu Moto na zádech. Ve srovnání vychází Moto G6 Plus o něco lépe a upřesněná vnitřní výbava to pouze potvrzuje.

U Moto G6 Plus se původně ukazoval osmijádrový procesor Snapdragom 630, ale nejnovější únik z Geekbench odhaluje lepší Snapdragon 660 taktovaný na frekvenci 2,21 GHz po boku čipu Adreno 512 a 4GB operační paměti RAM. Mezi ostatními prvky výbavy lze vyhlížet 5,93palcový FullHD+ displej, 32GB interní úložiště, 12MPx fotoaparát, 5MPx kamerku, 3 200mAh baterii nebo funkci dual-SIM. Nakonec tisková konference by měla proběhnout už 19. dubna.

Zdroje: browser.geekbench.com, browser.geekbench.com

Exit mobile version