Dotekomanie.cz

Kvalitní a originální sluchátka Xiaomi nyní ve slevě za pár kaček! [sponzorovaný článek]

Sluchátka jsou pro člověka z části záležitostí poslechu a z části designovým doplňkem. Se sluchátky Xiaomi LYXQEJ01JY Bluetooth Earphones Necklace Earbuds můžete mít zaručeně obojí. Jejich tělo je vyrobeno z plastu s povrchovou úpravou proti zanechávání otisků a poškrábání. Sluchátka tedy lépe tlumí okolní zvuky, jsou mnohem odolnější než ty plastová a s precizním zpracováním vypadají famózně. Ergonomický design je dokonalý pro pohodlné nošení.

S vaším zařízením jsou sluchátka spojeny skrze technologii Bluetooth. Na kabelu je však umístěno ovládání, skrze které můžete pozastavit nebo spustit svou hudbu, či například přijímat hovory. K hovorům slouží zabudovaný mikrofon. To vše je možné ovládat na všech zařízeních Xiaomi a Android. Většina funkcí je dostupná i pro iPhone, iPad a iPod.

Třetí generace zvukového reprodukčního systému od Xiaomi zajišťuje to nejdůležitější – perfektní, čistý a vyvážený zvuk. Vše je optimalizováno pro ten nejdokonalejší a nejčistší poslech.

Xiaomi sluchátka a slevový kupón

Sluchátka jsou k dostání ve dvou barevných variantách. Jestliže máte o sluchátka zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi LYXQEJ01JY Bluetooth Earphones Necklace Earbuds za 1 460 Kč. Pokud však produkt zakoupíte nyní a zadáte náš slevový kupón GBXMEPNL, zaplatíte pouhých 1 319 Kč. Sluchátka si můžete zakoupit ZDE.

Exit mobile version