Dotekomanie.cz

Kompaktní gravírovací přístroj Meterk DK-BL za necelých 2000 korun! [sponzorovaný článek]

Gravírování je automatický proces, který nahrazuje manuální rytí do materiálů. Díky tomu můžete z běžných předmětů udělat krásné a unikátní kousky, které vám bude kdekdo závidět. Díky portálu TomTop.com se můžete gravírování věnovat i z pohodlí domova. Za zmínku však stojí, že TomTop na skvělý gravírovací přístroj Meterk DK-BL poskytuje 47% slevu!  Díky slevě si kompaktní přístroj můžete dopřát již za 95.99 amerických dolarů, což je v přepočtu bezkonkurenčních 1960 korun českých! Pokud vás cena také velmi zaujala, Meterk DK-BL zakoupíte zde.

Meterk DK-BL: Z obalu na telefon kousek umění

Gravírovač Meterk DK-BL je precizní gravírovací přístroj. Díky inovativní technologii je výsledek velmi přesný a věrohodný své předloze. Bezdrátová technologie umožňuje gravírovat kdekoliv a kdykoliv jen a pouze za pomoci chytrého zařízení s nainstalovanou příslušnou aplikací, která je kompatibilní jak s Androidem, tak s iOS, a přítomností zapnutého bluetooth.

Připojení k PC je však samozřejmostí, stačí mít nainstalovaný příslušný software. Programy chytře upraví jakoukoliv fotografii do černobílé podoby, díky čemuž bude obrázek připraven k přenesení na povrch. Ten může být plast, dřevo, karton a další měkčí materiály. Zařízení má zabudovanou čtečku TF karet, na které můžete mít uložené obrázky určené ke gravírování (TF karta obsažena v balení).

Gravírovač obsahuje dva módy. Klasické gravírování a 3D gravírování s efektem textury. Obrazce na vašem krytu na telefon mohou vypadat o mnoho lépe s hrubým vystouplým povrchem.

Samotné gravírování je i zážitek na pohled. V tomto videu se můžete přesvědčit o kvalitách přístroje Meterk DK-BL:

Co obsahuje balení?

Za cenu 1960 korun českých dostanete precizní gravírovač Meterk DK-BL, který vám umožní udělat běžnou věc netradiční a unikátní. Přijde vám nudný váš obal na telefon? Toto můžete změnit a přenést na něj např. fotku vaší rodiny. To vše v kompaktních rozměrech. Neváhejte a zakupte tento skvělý přístroj za ještě lepší cenu na tomto odkaze.

Exit mobile version