Dotekomanie.cz

Jarní akce: Xiaomi Mi Band 2 nyní za pár kaček! [sponzorovaný článek]

Společnost Xiaomi je známá nejen díky mobilním telefonům, svou éru začala již před několika lety. Xiaomi v té době úřadovalo na poli fitness náramků, tohoto trendu se drží i dnes. Levné sportovní náramky jsou oblíbené takřka po celém světě, a to nejen díky svému designu, ale také poměru cena / výkon. A právě cena je pro koncové zákazníky důležitá.

Xiaomi Mi Band 2 vás zaujme nejen svým velmi jednoduchým a prostým konstrukčním zpracováním, ale také svou nízkou cenou. Často se v recenzích uvádí, že je tento náramek určen hlavně pro sportovce. Není tomu tak, náramek lze totiž používat i jako klasické hodinky s rozšířenými funkcemi o frekvenci srdečního tepu a tak dále.

Xiaomi Mi Band 2: větší slevu nikde nezískáte

Chytrý sportovní náramek nabízí malý oválný a dotykový displej podporující gesta. Srdcem celého zařízení je samozřejmě baterie o kapacitě 70 mAh. I přes tak malou kapacitu náramek při denní aktivitě vydrží až 20 dní na jedno nabití. Čínský výrobce se zde rozhodl také implementovat certifikaci IP67 zaručující 100 % vodotěsnost. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Xiaomi Mi Band 2 kontrolovat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí až tři hodiny, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 20 dní. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 70 mAh.

Jestliže máte o náramek zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Mi Band 2 nabízí za 26,99 amerických dolarů. Pokud však zadáte náš slevový kupón HSC4thD019 (POUZE PRO 20 OBJEDNÁVEK), zaplatíte pouhých 19,99 dolarůNáramek si můžete zakoupit ZDE.

Exit mobile version