Dotekomanie.cz

Honor 10 jako psychadelická novinka

V rámci představení novinek společnosti Huawei jsme měli v podstatě možnost se zároveň podívat, jak bude vypadat další top model značky Honor. Napovídaly tomu už samotné spekulace, že by se mělo jednat o velmi podobný smartphone. Dnes došlo na představení mobilu Honor 10, který nijak nepřekvapuje svou výbavou. Dal by se popsat jako upravená verze Huawei P20.

Huawei P20 Pro – okopírovaný iPhone? [recenze]

Honor 10

Novinka nabízí výřez v displeji, přičemž se jedná o Full HD+ panel. V dolní části se dále nachází čtečka otisků prstů, proto je zde silnější brada. K umístění na záda prostě nedošlo. Při prvním pohledu byste tedy ani nerozpoznali, jestli se jedná o Huawei P20 nebo Honor 10.

Zadní strana je již odlišnější, a to hlavně díky uspořádání duálního foťáku. Jeden snímač je běžný barevný, druhý je pouze monochromatický a má hlavně napomáhat se získáváním většího množství světla. Clonové číslo je v tomto ohledu f/1.8.

Pravděpodobně zklameme milovníky velkých úložišť, jelikož se v tomto případě budete muset spolehnout jen na to zabudované. Zcela zde chybí slot na microSD kartu, byť zůstala podpora dvou SIM karet.

Specifikace

Základní cena pro asijský trh byla nastavena na 2 599 juanů, což je v přepočtu 8 500 Kč. Vyšší model pak přijde na 2 999 junaů, tedy přibližně 9 800 Kč. Nyní si musíme počkat na oficiální dostupnost v České republice, pokud jsem novinka zavítá.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version