Dotekomanie.cz

Apple skutečně plánoval iPhone X Gold, setkal se však s nezvyklými potížemi

I přes veškeré problémy s iPhonem X společnost Apple skutečně plánuje představit Zlatou variantu. Tuto informaci potvrdily dokumenty podané u Federální komice pro komunikaci. 

Pokaždé, když chce jablečná společnost představit nové zařízení, musí sdílet veškeré podrobnosti s FCC, tak jako tomu bylo například s iPhonem X v září loňského roku. Podle zveřejněných dokumentů je pravděpodobné, že Apple představí iPhone X ve zlaté barvě. 

Abych vše uvedl na pravou míru. Důvodem, proč jsme se nedočkali zlaté varianty dříve, jsou výrobní problémy, které Apple nedokázal včas vyřešit. V tomto roce by se o to firma mohla znovu pokusit. Finální podobu nyní známe, a to díky FCC, které fotografie zveřejnila na základě překročení 180denní lhůty, po kterou musela být fotka v přísném utajení. 

Nicméně, na obrázcích výše si můžete zřetelně prohlédnout finální podobu iPhonu X ve zlaté barvě. Na první pohled je zřejmé, že se zde odstín podobá skleněné zadní straně iPhonu 8. Ale to vůbec nevadí, protože telefon vypadá v této variantě opravdu vkusně. 

iPhone X Gold: proč jsme se jej nedočkali?

Fotografie byly předloženy již v červenci loňského roku, což znamená, že Apple nedokázal problémy vyřešit ani za devět měsíců. Zajímavostí také je, že tento model byl označován jako iPhone X s LCD displejem. Ve skutečnosti však vlajková loď od Applu disponuje OLED panelem. Je tedy možné, že společnost plánovala představit verzi s LCD displejem. 

Původně se spekulovalo o tom, že Apple představí hned tři barevné varianty – Space Grey, Silver a Blush Gold. Ještě v září nás ale známý analytik Ming-Chi Kuo informoval, že zlatá varianta se může setkat s výrobními problémy a během předběžných objednávek bude k dispozici v extrémně nízkém objemu. Barva na rámečcích prý nedosahovala takové kvality, jakou si Apple představoval.

Je velkým otazníkem, zda-li se skutečně dočkáme ještě jedné barevné varianty. Osobně bych se raději přikláněl k té druhé variantě – nedočkáme. Líbila by se vám zlatá varianta iPhonu X? Dejte nám vědět do komentářů.

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version