Dotekomanie.cz

Apple: První beta verze tvOS 11.4 a watchOS 4.3.1 byly zveřejněny

Je to teprve pár dní, kdy společnost Apple vydala watchOS 4.3 a tvOS 11.3. Vývojáři a inženýři však nespí, možná proto jsme se nyní dočkali další aktualizace v podobě watchOS 4.3.1 a tvOS 11.4. Oba instalační balíčky jsou aktuálně k dispozici pouze registrovaným vývojářům. 

Apple vydal tvOS 11.4 beta 1

Společnost Apple se nezaměřuje jen na iOS zařízení a Apple Watch, ale samozřejmě také na její Apple TV. Proto si pro registrované vývojáře připravila vůbec první beta verzi tvOS 11.4, která je k dispozici jak pro Apple TV 4, tak také Apple TV 4K. 

Prozatím se v této verzi žádných velkých novinek nedočkáme. Nejnovější vývojářská beta verze tvOS nově nabízí pouze podporu pro přizpůsobení rychlosti snímků u starších Apple TV. Změn dozrála také služba Apple Music, která nyní lépe zvýrazňuje playlisty pro hudební videa. 

Opravy chyb

Foundation

Správa mobilních zařízení

Apple vydal watchOS 4.3.1 beta 1

Společnost Apple se také zaměřila na chytré hodinky Apple Watch, které se nyní dočkaly aktualizace v podobě watchOS 4.3.1 beta 1. Instalační balíček nese označení 15T5535b, bohužel však nejsou k dispozici žádné poznámky k nové verzi.

Nejedná se samozřejmě o nic překvapivého, neboť watchOS 4.3.1 beta 1 se zaměřuje hlavně na optimalizaci systému. Velké změny tedy prozatím neočekáváme. Pokud však zjistíme více, budeme tento článek průběžně aktualizovat. 

Zdroje: 9to5mac.com, neowin.net

Exit mobile version