Dotekomanie.cz

Spotify chystá zcela nové uživatelské rozhraní

Spotify upravuje limity

Máme skvělou zprávu pro všechny uživatele švédské hudební streamovací služby Spotify. Podle nejnovějších informací se uživatelé obou platforem, tedy iOS a Androidu, dočkají zcela nové aktualizované aplikace. Původní informace byla objevena na sociální síti Reddit, kde jsou dokonce nahrány snímky obrazovky nové aktualizace.

Spotify: Nové uživatelské rozhraní

Novinka je podle všeho prozatím dostupná ve chvíli, kdy se zaregistrujete a přihlásíte jako zcela nový uživatel. Následně se dočkáte zcela nového uživatelského rozhraní, bohužel ve chvíli, kdy se opět přepnete na svůj stávající účet, bude mít k dispozici pouze aktuální uživatelské rozhraní, nikoliv nové.

Spotify: Jak novou aktualizaci otestovat?

Chcete-li novinku otestovat a obě rozhraní porovnat, nejprve vymažte aplikaci Spotify. Pokud používáte operační systém Android, můžete zkusit vymazat mezipaměť a uložená data v Nastavení. Ovšem odstraněním aplikace si vše ulehčíte. Jakmile aplikaci znovu stáhnete, přihlaste se pomocí zcela nového účtu. Tento účet musíte vytvořit ihned na začátku celého procesu. Nebojte se o e-mail a další podrobnosti, nebudete muset nic zbytečně ověřovat. Jakmile se přihlásíte, měli byste se dostat na úvodní obrazovku aplikace Spotify s novým uživatelským rozhraním.

Spotify: Staré uživatelské rozhraní

Je více než pravděpodobné, že se nové uživatelské rozhraní velmi brzy rozšíří mezi širokou veřejnost. Do té doby však mají k novým funkcím přístup pouze noví uživatelé.

Pokud se odhlásíte s nově vytvořeným účtem a okamžitě se přihlásíte zpět k Premium účtu, může se vám stále zobrazovat aktualizované uživatelské rozhraní. Jakmile ale aplikaci zavřete a znovu otevřete, budete zpět na starém rozhraní.

Zdroj: slashgear.com

Exit mobile version