Dotekomanie.cz

Hledají se kamery do 500 Kč nejen pro sportovce, ale také kravaťáky [sponzorovaný článek]

V chytrých telefonech se zlepšují fotoaparáty každým vydaným zařízením, ať už se jedná o jakéhokoliv výrobce. Bohužel mobil se svým snímačem stále nedokáže plnohodnotně nahradit kamery nebo profesionální fotoaparáty, což je v celku logické. A tak je nutné se poohlédnout po něčem trochu odlišném, jako například outdoorové kamery.

Dnes se tak podíváme hned na dvě, jež jsou určeny právě pro sportovní užití –Furibee F60 a VDK0113 1080P. To znamená, že jsou primárně určeny do náročnějších podmínek. Tomu odpovídá i výbava, kterou u kamery můžete mít. Ať se tak bavíme o velmi pevných držácích na všechny možné materiály a zařízení nebo ochranném krytu. Díky němu pak máte možnost využít voděodolnost do 30 metrů.

Furibee F60 pro adrenalinové sporty

Kamerka může být připevněna na helmě motocyklisty, v autě nebo výborně poslouží pro zachycení vašich důležitých momentů.  K obrazové kvalitě můžeme jen říci, že máte k dispozici nahrávání v 30 i 60 FPS, nebo v HD, Full HD i 4K. Což jistě potěší uživatele s televizí právě s rozlišením 4K.

Do zařízení lze vložit microSD kartu a rozšířit si tak úložiště. Může pak potěšit podpora Wi-Fi nebo možnost zabírat obraz v 170 stupních. Nakonec nutno zmínit rozlišení, jež činí celých 16 Mpx, váhu 55 gramů, tudíž v ruce neponesete opravdu nic těžkého, a 2palcový displej, na němž si můžete kontrolovat, co přesně fotíte či natáčíte. Kamera je vybavena také certifikací IP68, díky které je možné natáčet v hloubce až 30 metrů.

Outdoorovou kameru Furibee F60 si můžete zakoupit v internetovém obchodu Gearbest.com. Cena zařízení činí 23,99 $, což je něco málo přes 500 Kč. Zakoupit jej můžete ZDE.

Kamera VDK0113 1080P nejen pro kravaťáky

Kamerka může být taktéž připevněna jak na helmě motocyklisty, tak také v autě a podobně. Ovšem výhodou je, že si jej můžete upevnit třeba za kapsu u své košile či kalhot, a to díky pevnému držáku. Kamerku lze například využít při schůzce, které se váš kolega nemůže zúčastnit. Jednoduše ji položíte na stůl, připojíte k mobilnímu telefonu a kolega může veškeré dění sledovat v reálném čase z druhé poloviny světa. Je to opravdu jednoduché a užitečné. Navíc VDK0113 nepůsobí jako laciné zařízení, před ostatními tak nebudete vypadat špatně.

Kamerka ale dokáže zaznamenávat také video a fotografie ve vysoké kvalitě. Nachází se zde totiž čočka s rozlišením 12 megapixelů, přičemž dokáže zaznamenávat video v rozlišení 1080P (1920 x 1080),720P (1280 x 720). Navíc je vybavena mikrofonem, díky čemuž můžete nahrávat třeba jen zvuk. Pokud jej ponesete v ruce, těžko něco ucítíte. A pokud ano, tak pouhých 128 gramů. Do zařízení lze taktéž vložit microSD kartu a rozšířit si tak úložiště.

Elegantní kameru VDK0113 si můžete zakoupit v internetovém obchodu Gearbest.com. Cena zařízení činí 27,06 $, což je něco málo přes 540 Kč. Zakoupit jej můžete ZDE.

Exit mobile version