Dotekomanie.cz

Honor 7C představen, láká na odemykání obličejem

Značka Honor má ve svém portfóliu již mnoho mobilů, přičemž se objevují identická zařízení, jen mají na každém trhu jiný název. Něco podobného se možná bude opakovat i u dnes představené novinky Honor 7C. O ní se v poslední době objevilo mnoho úniků a spekulací.

Honor 7C

Smartphone Honor 7C spadá svou cenou na asijském trhu do nejnižší třídy. Základní model totiž vyjde na pouhých 899 juanů, což je v přepočtu necelých 3000 Kč. Vyšší model s větší operační pamětí a dvojnásobným úložištěm pak stojí v přepočtu 4 250 Kč.

Za tyto ceny dostanete 18:9 (2:1) displej s úhlopříčkou 5,99 palců. Rozlišení je pouze HD, což se dá očekávat u této kategorie. Zadní strana je standardně vybavena duálními foťáky, ale v tomto případě sekundární snímač slouží jen pro dodatečné efekty.

O výkon se stará novější Snapdragon 450 s osmi jádry. Vzhledem k velikosti operační paměti, měl by mobil dostačovat na základní práci. Honor u této novinky láká zejména na rychlé odemykání pomocí obličeje, ale netřeba se bát, že by zde chyběla čtečka otisků prstů. Ta je na zadní straně.

Specifikace Honor 7C

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version