Dotekomanie.cz

Samsung chystá sociální síť Uhssup – kombinaci Instagramu, Messengeru a WhatsAppu

aktualizace smartphonů

Nové vlajkové lodě Galaxy S9 a Galaxy S9+ od jihokorejského výrobce pomalu a jistě klepou na dveře. Za celou tu dobu jsme se dozvěděli mnoho informací a dalo by se říci, že už nás nic nemohlo rozhodit a ani překvapit. Opak je však pravdou. Pokud jsou zveřejněné informace správné, můžeme očekávat zcela novou sociální síť v podání Samsungu.

Již v předchozím měsíci se společnost Samsung rozhodla zaregistrovat si ochrannou známku pro svou novou sociální síť pod názvem Uhssup. Podle všeho bychom se oficiální představení měli dočkat již 25. února, a to na světové konferenci Mobile World Congress 2018 (MWC) v Barceloně. Zde mimo jiné dojde k představení také nových vlajkových lodí Galaxy S9 / S9+, druhé generace doku DeX a vylepšené bezdrátové nabíječky.

Uhssup a její dovednosti

Uhssup je sociální síť vyvinutá společností Samsung, která uživatelům umožní sdílet svou polohu v reálném čase a komentovat umístění dalších uživatelů. Je to v podstatě totožná funkce, kterou nabízí Facebook. Síť by měla v praxi kombinovat to nejlepší na trhu, tedy Instagram, WhatsApp a Messenger. Nebude tedy žádný problém s odesíláním zpráv, sdílením polohy, hovory a dalším.

Prozatím toho o Uhssupu více nevíme. Je také velkou neznámou, jakou cestou se bude chtít jihokorejský gigant s novou sociální sítí vydat. Nabízí se však také otázka, zda-li jej budou uživatelé v praxi opravdu používat. Více informací se dočkáme až na konferenci MWC 2018 v Barceloně. O všem vás budeme samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článků na našem webu. 

Zdroj: ubergizmo.com

Exit mobile version