Dotekomanie.cz

Minipanoramatická kamerka za 560 korun [sponzorovaný článek]

V dnešním době plné krádeží si spousta z vás zabezpečuje své domovy různými bezpečnostními systémy a kamerami. Nyní jsme dostali slevový kupón na minipanoramatickou IP kamerku, kterou není vůbec složité namontovat, jelikož je skryta v žárovce. Respektive kamerka je samotnou žárovkou, která disponuje klasickým závitem E27.

Specifikace kamerky Best KKmoon

Jelikož se jedná o kamerku, tak mezi nejdůležitější specifikace patří rozlišení. Kamerka reprodukuje video o rozlišení 1 072 x 1 072 pixelů. Kromě jednoduchého napájení a instalace samotné kamerky, patří mezi přednosti například funkce, která detekuje pohyb. Díky čemuž máte velmi dobrý přehled nad děním vašeho domova nebo kanceláře.

Ale nahrávání videa a realtime přenos obrazu není všechno. Kamerka disponuje dvěma mikrofony díky kterým můžete uskutečnit hovor skrze mobilní aplikaci. Tvar a montáž kamerky není však jen designový výstřelek, ale kamerka funguje zároveň i jako klasická žárovka.

Pokud vás tato kamerka zaujala, máte možnost ji získat nyní za zvýhodněno cenu 26,9 dolarů (550 korun) na e-shopu Cafago.com. Stačí při objednávce zadat slevový kód S715 a získáte tuto zvýhodněnou cenu. Nabídka je však časově omezená, tak neváhejte příliš dlouho.

Exit mobile version