Dotekomanie.cz

Porovnání baterií Ulefone Power 3 VS Xiaomi Redmi 5 Plus [sponzorovaný článek]

Pro mnoho uživatelů je velmi podstatné, jak dlouho smartphone vydrží na jedno nabití a za jak dlouho jej lze nabít. Proto pro vás dnes máme porovnání Xiaomi Redmi 5 Plus a top modelu od společnosti Ulefone, respektive Power 3.

Před videm s porovnáním je podstatné si představit baterie obou modelů. Ulefone Power 3 disponuje baterií o kapacitě 6 080 mAh s podporou rychlého nabíjení o specifikacích 5V/3A. Naopak model Xiaomi Redmi 5 Plus disponuje baterií o kapacitě 4 000 mAh a také podporuje rychlé nabíjení, která však má o něco horší specifikace, a to 5V/2A.

Specifikace Ulefone Power 3

Power 3 je osazen 6″ displejem s poměrem stran 18:9 a s rozlišením Full HD+. Uvnitř telefonu tepe osmijádrový procesor od společnosti MediaTek s označením Helio P23, kterému dopomáhá operační paměť o velikosti 6 GB. Co se týče úložiště, tak telefon disponuje kapacitou 64 GB.

Pro mnoho uživatelů jsou ale velmi podstatné fotografické schopnosti. Proto telefon nabídne dva čipy na zadní i přední straně. Na zadní straně se jedná o rozlišení 21 + 5 Mpix. Selfie kamerky pak nabídnou rozlišení 13 + 5 Mpix.

Kromě čtečky otisků prstů na zadní straně telefonu, nabídne Power 3 ještě vylepšenou technologii FaceID, takže lze telefon odemknout pouhým pohledem. Po softwarové stránce je telefon vybaven Androidem ve verzi 8.1 (Oreo).

Telefon se prodává ve dvou barevných variantách, a to černé a zlaté. Pokud by vás telefon zaujal máte možnost si jej zakoupit za skvělou cenu na e-shopu AliExpress za 230 dolarů(4 800 korun).

Exit mobile version