Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Z2 Force, Alcatel 3C, Xperia L2

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – HTC U11 Plus, Huawei P Smart, Nubia Z17s

SONY Xperia L2

Letos Sony představilo v lednu na veletrhu CES několik mobilů a nejlevnější z nich se nyní dostává do českých obchodů. Ač v některých ohledech se jedná o zajímavé zařízení, tak rozlišení displeje a použitý procesor neodpovídá ceně, která přesahuje 5 500 Kč.

Specifikace

Alcatel 3C

Pakliže byste chtěli smartphone s protáhlejším displejem bez toho, aniž byste utráceli, tak právě novinka 3C od Alcatelu může zaujmout. Bohužel v tomto případě za nižší částku dostanete nižší specifikace. Na dnešní dobu už nestačí 1 GB.

Specifikace

Moto Z2 Force

Po nějakém čase se opět objevuje na našem trhu top model Moto Z2 Force od Motoroly. I na dnešní dobu má co nabídnout, ale vzhledem k vyšší ceně, asi nebude nejprodávanějším mobilem ve své střídě. Výhodou ale může být podpora Moto Mods.

Specifikace

Exit mobile version