Dotekomanie.cz

Tip na Vánoční dárek: Bezdrátová nabíječka pro iPhone X a Galaxy S8 za skvělých 190 Kč! [sponzorovaný článek]

Po deseti letech od představení prvního iPhonu jsme se dočkali zcela nového designu iPhone. Ten přišel o charakteristické domovské tlačítko a přináší displej roztažený do úplných okrajů. Senzor otisků prstů TouchID nahrazuje pokročilé snímání obličeje pod názvem FaceID. Nový iPhone X se pak použitými materiály vrací k dobám iPhonu 4. Krom toho se iPhone X dočkal bezdrátového nabíjení.

Originální příslušenství od Applu nebylo nikdy levné. Toho si je samozřejmě vědom také internetový obchod Gearbest, který již nyní nabízí speciální bezdrátovou nabíječku pro iPhone X za vánoční cenu. Cena bezdrátové nabíječky činí 10,99 amerických dolarů. Pokud ovšem zadáte náš slevový kupón CHARGSJ, zaplatíte 8,99 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 190 Kč.

Podpora iPhone X, Samsung Galaxy Note a další

Samozřejmě se nejedná o nabíječku, která by byla kompatibilní pouze s nejnovějším iPhonem. Výrobce TOCHIC podporuje také iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy Note / S7 / S7 Edge / S8 / S8 Plus / Note 8, a tak podobně.

Samotná nabíječka podporuje rychlé nabíjení v podobě, a to díky výkonu 10 W. TOCHIC Qi Wireless Charger Pad disponuje 8 mm konstrukčním zpracováním. Jedná se tedy o velmi malou a lekou přenosnou bezdrátovou nabíječku – vhodné pro cestování. Výrobce svůj produkt vybavil také automatickou ochranou proti přetížení. To v praxi znamená, že pokud je mobilní telefon plný elektřiny, nabíječka se automaticky přepne na režim nabíjení. Jestliže vás nabíječka zaujala, můžete si ji zakoupit ZDE.

Exit mobile version