Dotekomanie.cz

Odolná kvadrokoptéra JJRC H48 do kapsy za úžasných 220 Kč! [sponzorovaný článek]

Kvadrokoptéry jsou hitem dneška i zítřka. Existuje nespočet modelů, které můžete sehnat na internetu. Pokud nevíte, zda pro vás budou tou pravou zábavou, můžete si už do týdne ode dneška zalétat s kvalitní kvadrokoptérou JJRC H48 Mini.

Tato kapesní kvadrokoptéra je vhodná pro všechny. Její ovládání je jednoduché a díky šestiosému gyroskopu má dokonalou stabilitu. Odolné tělo zaručuje výbornou výdrž proti mechanickému poškození. I přes svou jednoduchost s ní každý dokáže dělat 360 stupňové obraty a salta.

JJRC H48 aneb Co všechno získáte za 220 Kč?

Tělo je vyrobeno z kvalitního a především odolného ABS plastu, jež odolá i těm nejtěžším nárazům. Vrtule kvadrokoptéry jsou dokonale ohebné a tak se nemusíte bát jejich poškození. K tomu přispívají i ochranné rámečky kolem vrtulí. I přes to výrobce do balení přidává náhradní 4 vrtule.

Velikost kvadrokoptéry je 13 x 13 cm a tloušťka činní pouhých 2,5 cm. Je tedy vhodná především do vnitřních prostor či domácností kde s ní lze snadno manévrovat. O rozbitý nábytek se ale bát nemusíte, kvadrokoptéra váží pouhých 13 gramů.

Zařízení je napájeno baterií o kapacitě 100mAh, což vystačí na 5 minut letu. Nabíjení trvá 40 minut. Výhodou této kvadrokoptéry je, že ji lze nabíjet buď skrze samotný ovladač, nebo skrze USB (není obsahem balení). Samotnou baterii lze tedy snadno vyměňovat a pořídit si jich více.

Tato moderní hračka přichází ve dvou barevných provedeních – ve výrazně zelené nebo mořsky modré. Ovládání je velice jednoduché a stačí vám jen pár tlačítek ke kompletnímu ovládnutí všech funkcí. Ovladač a kvadrokoptéra pracuje ve frekvenčním pásmu 2.4 GHz a vše je řízeno skrze infračervený paprsek. Třešničkou na dortu je podsvícení kvadrokoptéry při kterém je noční létání opravdový zážitek.

Pokud nevíte co k vánocům vašim blízkým, pořiďte jim tuto kvadrokoptéru vhodnou pro všechny, nyní za skvělou cenu 9,99 dolarů, což je v přepočtu 218 korun. Pokud navíc použijete náš speciální slevový kupón JWDDBBWP, zaplatíte jen 8,99 dolarů. Navíc s poštovným zdarma.

Vlastnosti kvadrokoptéry JJRC H48 Mini

Exit mobile version