Dotekomanie.cz

Google zveřejnil nejlepší aplikace a hry roku 2017

Google čas od času zveřejní v Obchodě Play speciální edice aplikací a her, které se vyznačují třeba kvalitou. Například je k dispozici již delší dobu sekce Indie her, kde můžete objevit zajímavé tituly od malých nezávislých studií.

Nyní se Google pochlubil nejlepšími aplikacemi a hrami za rok 2017. Bohužel již konkrétně neudáví kritéria, jak byly jednotlivé tituly vybírány. I proto možná objevíte v seznamu aplikace nebo hry, o kterých jste ještě neslyšeli.

Nejlepší hry 2017

Na prvním místě mezi hrami najdeme titul A Girl Adrift nabízející otevřený svět s prvky RPG. Další hra s názvem After the End: Forsaken Destiny má za úkol provětrat mozkové závity a na třetím místě je Alia Bhatt: Star Life, kde se hráč snaží uspět v Bollywoodu. Až na čtvrtém místě se objevuje známější hra – Angry Birds Evolution. Kompletní seznam najdete v Obchodě Play.

Nejlepší aplikace 2017

U aplikací není situace jiná. Na prvním místě je 112 Acil Yardım Butonu, což je turecká obdoba české aplikace Záchranka. Na druhé příčce je Zhubněte za 30 dnů a třetí aplikace se věnuje sportu. Známější titul najdeme například až na 5. místě – Adobe Photoshop Sketch. Kompletní seznam najdete v Obchodě Play.

Zdroj: pocket-lint.com

Exit mobile version