Dotekomanie.cz

Unikla podoba modelu Oppo R13, jako by z oka iPhonu X vypadl

Pokud už jste nějakou dobu zaujatí čínskými firmami, jistě jste o společnosti Oppo slyšeli. Společnost na západních trzích příliš moc nepůsobí, respektive se zde její produkty neprodávají. Enormní poptávka po telefonech značky Oppo je v Číně, a není se čemu divit. Zákazníci milují levné a výkonné telefony za pár peněz.

Oppo se již v minulosti několikrát pokoušelo býti inovativní firmou vytvářející jedinečné návrhy, jako je Oppo N3 s otočnou kamerou nebo optikou R5; šlo mimo jiné také o nejtenší smartphone na světě, tedy v době uvedení na trh.

Oppo R13 aneb inspirace u jablečného konkurenta

Inovace se však rozhodla čínská společnost odsunout na druhý břeh, neboť chystá představit kompletně okopírovaný designové prvky iPhonu. Chtěl bych jen podotknout, že jde opravdu o nejhorší kopii iPhonu, kterou jsem kdy viděl – tedy alespoň dle mého názoru.

Nicméně, více k specifikacím telefonu. Údajně se jedná o Oppo R13 a jak vidíte, vypadá až velmi shodně s novým iPhonem X – žádné rámečky, žádné domovské tlačítko. Oppo pravděpodobně v tomto případě nenasadilo displej s horním výřezem. Je však možné, že tento únik je legitimní, ale stále nejsem přesvědčen o tom, že by se na fotografiích skutečně jednalo o model R13.

Musím však přiznat, že celobarevné logo s neonově zelenou nevypadá na zadní straně vůbec špatně, ba naopak. Otázkou zní, bude možné model R13 zakoupit na západních trzích? – pravděpodobně ne. V tomto případě se zřejmě budeme muset spolehnout na prodejce třetích stran.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version