Dotekomanie.cz

Sony H3213 Avenger může být novinka do série XA Ultra

Společnost Sony je jedna z mála předních výrobců, která doposud oficiálně nenasadila do prodeje model se dvěma senzory posazenými vedle sebe. Změnu by měl přinést přírůstek s kódovým označením H3213 Avenger a ten nám právě poodhaluje grafický benchmark GFXBench, kde bylo zařízení otestováno. Díky zveřejněnému výpisu máme k dispozici možné specifikace telefonu.

Sony Xperia H3213 Avenger nese 6palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. Vnitřní část vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 630 od Qualcommu po boku grafického čipu Adreno 508, 4GB operační paměti RAM nebo interního úložiště o velikosti 32 GB. Prvenství v nabídce nebude patřit dvojici senzorů fotoaparátu vzadu, nýbrž předním kamerkám na oblíbené selfie snímky. Seznam vpředu počítá s 16MPx a 8MPx senzorem.

Zadní část si nejspíš musí vystačit jen s 21megapixelovým fotoaparátem. V základu se objeví předinstalovaný systém Android v nejnovější verzi 8.0 Oreo, který pravděpodobně překryjí ještě vlastní nadstavbou. Podle některých zpráv ze zahraničí může novinka zapadnout do řady XA Ultra. Ovšem přesnější informace dorazí asi někdy začátkem příštího roku, protože až v únoru má Sony uvést další telefony.

Zdroj: gfxbench.com

Exit mobile version