Dotekomanie.cz

Samsung připravuje model Galaxy J3 (2018)

Grafický benchmark GFXBench měl možnost vyzkoušet připravovanou mobilní novinku od společnosti Samsung, která by se mohla stát prvním zařízením primárně určeným pro příští rok. Telefon skrytý pod kódovým označením SM-J337 bude zřejmě patřit do série J, jakožto model Galaxy J3 (2018). Jihokorejský výrobce sice nedokázal uhlídat základní specifikace, ale nemusí jít ani o jejich konečnou podobu.

Zveřejněný seznam v databázi odhaluje 5palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů, pod nímž poběží čtyřjádrový procesor o taktovací frekvenci 1,5 GHz a grafický čip Mali-G71. Samsung pravděpodobně využije čipovou sadu Exynos z vlastní dílny. Hardwarová výbava pokračuje 2GB operační pamětí RAM nebo 16GB úložištěm, kde budoucím majitelům zbyde k využití pouhých 9 GB.

Dále zatímco zadní část ponese 8megapixelový senzor fotoaparátu, tak vpředu se budeme muset spokojit jen se základní 5megapixelovou kamerkou. Uživatelským prostředím má doprovázet předinstalovaný systém Android ve verzi 7.1.1 Nougat, kterou Samsung určitě překryje vlastním rozhraním. Následující týdny mohou přinést upřesnění výbavy a například také první fotografie.

Zdroj: gfxbench.com

Exit mobile version