Dotekomanie.cz

Monument Valley 2 v Obchodě Play za 150 Kč [aktualizováno]

Aktualizováno 6. 11.

Po několika měsících konečně i uživatelé Androidů mohou stahovat novinku Monument Valley 2. Cena byla stanovena na 149,9 Kč a hra již sklízí první dobrá hodnocení. Potěšující zprávou je, že si tuto hru lze přidat do rodinné mediatéky.

Aktualizováno 23. 8.

Před skoro třemi měsíci jsme se dočkali pokračování velmi populární hry Monument Valley. Novinka je v tuto chvíli dostupná jen pro iOS, ale uvedení pro Android se blíží. Dokazuje to předregistrace Monument Valley 2 v Obchodě Play. Jakmile bude hra uvolněna, Obchod Play vás bude informovat skrze notifikaci na smartphonu či tabletu.

Původní článek 7. 6.

Monument Valley se stala populární hrou a do dnes sklízí kladná hodnocení, byť se jedná o titul z roku 2014. Za tu dobu si hru stáhlo více než 30 milionů uživatelů. Aplikace byla primárně k dispozici pro iPhone, iPad a iPod. Časem se však vývojáři rozhodli expandovat a hru zpřístupnit také na konkurenčním Androidu.

Nové pokračování pod názvem Monument Valley 2 nabízí zcela nový příběh z vesmíru Monument Valley. V této hře budete „řídit“ matku a její dítě, která se bude vydávat na cestu magickou architekturou. Při hraní narazíte také na iluzorní cesty a smysluplné hádanky.

Hlavní body Monument Valley 2

Monument Valley ve verzi 2 je k dispozici za 4,99 dolarů, tedy za zhruba 124 korun. Aplikace je prozatím ke stažení pouze na iPhonu a iPadu.

Zdroje: fonearena.com, androidpolice.com, androidauthority.com

Exit mobile version