Dotekomanie.cz

Autokamera Xiaomi Yi nyní s výraznou slevou [sponzorovaný článek]

Pokud patříte mezi aktivní řidiče, určitě jste se již setkali se situací, kdy by se vám hodila autokamera. Ať už jde o nehody, vtipné situace či jen samotný záznam cesty, vždy přijde kamerka vhod. A nebylo by to Xiaomi, kdyby i v této produktové kategorii nenabízelo svůj produkt. Xiaomi Yi je akční kamera určená do automobilu, která má zajímavé funkce, moderní design a obchod Cafago ji nyní nabízí za akční cenu.

Kamerka nabízí širokoúhlý objektiv se záběrem 130° a světelností f/1.8. Záznam v rozlišení 1080P je taktéž plně dostačující. Samozřejmě nechybí tříosá stabilizace obrazu, díky které není záznam rozklepaný.

Pro obsluhu slouží 2,7″ displej s několika málo tlačítky pod sebou. Kamerka je dále vybavena Wi-Fi, díky tomu se můžete přímo se smartphonem připojit a dostat se k pořízeným záběrům, aniž by bylo nutné mít přístup k počítači. Nesmíme opomenout baterii s kapacitou 240 mAh. Akumulátor nepatří k největším, ale průměrnou výdrž zajistí. V autě však není s elektřinou problém, a tak lze za běhu kamerku nabíjet ze zapalovače skrze microUSB konektor.

Pakliže byste měli o Xiaomi Yi zájem, můžete ji pořídit v obchodu Cafago, kde je běžně k dostání za zhruba 74 dolarů. S naším slevovým kódem PAV0J je však částka podstatně lákavější a za kamerku dáte jen 37,91 dolarů. Doprava do ČR je zdarma, a tak vás nečekají žádné výdaje navíc. Pokud jste rozhodnuti pro koupi či si jen chcete zjisti více informací, navštivte tuto stránku.

Exit mobile version