Dotekomanie.cz

Apple zveřejnil iOS 11.0.3 opravující zpětnou vazbu modulu Haptic a další

Společnost Apple dnes vydala další aktualizaci svého operačního systému iOS 11. Jedná se již o třetí oficiální opravnou aktualizaci. iOS 11.0.3 přichází zhruba po necelém týdnu od zveřejnění verze iOS 11.0.2, která opravila problém způsobující praskající zvuky pocházející z reproduktoru, a téměř měsíc po oficiálním vydání iOS 11.

iOS 11.0.3 opravuje dva problémy

Novinka v podobě iOS 11.0.3 přináší důležité opravy chyb, které byly objeveny v předchozí verzi iOS 11.0.2. Podle poznámek, které Apple k aktualizaci dodal, dokázali vývojáři opravit problémy související se zpětnou vazbou Haptic modulu a dotykového displeje.

„Nová aktualizace odstraňuje problém, který způsoboval nefunkčnost zvuku a haptické odezvy na některých zařízeních iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Dále řeší potíže s nereagujícím dotykovým vstupem na displejích některých iPhonů 6s, při jejichž servisu nebyly použity originální díly Apple“

Nová aktualizace je k dispozici jako OTA (over-the-air). Proces stahování spustíte následujícím způsobem – přejděte do Nastavení —> Obecné —> Aktualizace softwaru. Software lze též stáhnout přes službu iTunes. O dalších novinkách a vylepšeních vás samozřejmě budeme informovat, a to pomocí článku na našem webu. Pro celkový přehled novinek v iOS 11 jsme si pro vás připravili zbrusu nové video.

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version