Dotekomanie.cz

Sony představilo v rámci IFA 2017 nový Walkman ZX300

Společnost Sony se i letos na konferenci IFA pochlubila s novým přírůstkem do série ZX. Pokud produkty této firmy dobře znáte, už nyní víte, že se jedná o nový Walkman, přesněji NW-ZX300.

Sony si od nového Walkmanu slibuje prémiovou kvalitu a špičkový hudební zážitek. Musím uznat, že hudební přehrávač disponuje poměrně slušným designem. Podle prvních reakcí navíc nabízí velmi dobře vyvážený výkon, a to především díky zesilovači S-Master HX a uživatelskému rozhraní.

„Uživatelské rozhraní vytvořili skuteční milovníci hudby a znalci pro ostatní milovníky hudby. Tento Walkman se dokonale hodí pro poslech, ať už se nacházíte kdekoliv. Nabízí dlouhou výdrž baterie a tenký design s nízkou hmotností. Stane se dokonalým společníkem pro poslech jakékoliv vaší oblíbené hudby.

Walkman ZX300 má uživatelům nabídnout audio ve vysokém rozlišení. Aby společnost dosáhla takových kvalit, došlo i na použití bezolovnatých pájecích kuliček.

„Díky možnosti nativního přehrávání 11.2MHz DSD i 384kHz/32bit PCM si můžete svoji hudbu skutečně užít v tom rozměru, jak to původně zamýšlel její tvůrce. ZX300 nabízí také vyvážené standardní připojení s jasně odděleným levým a pravým kanálem pro nižší úroveň šumu a čistější zvuk.“

Walkman nabízí až 30hodinovou výdrž na jedno nabití. Dále také 64 GB vestavěnou paměť (s možností rozšíření pomocí microSD až o 128 GB), NFC a Bluetooth. Podle dosavadních informací bychom se nového přenosného zařízení měli dočkat již v říjnu tohoto roku. Cenu zatím neznáme.

Exit mobile version