Dotekomanie.cz

Google Fotky zrychlují sdílení videí

Google Fotky

Moderní doba je o sdílení nejen informací, ale také fotografií a videí. Nedávno jsme se dočkali významného posunu v oblasti sdílení u služby Google Fotky. Pakliže pořídíte fotografie se svými přáteli, systém dokáže rozpoznat jednotlivé jedince a následně vám nabídnout sdílení s těmito osobami. U fotografií se jedná o celkem rychlý proces, bohužel videa jsou již náročnější.

Pokud jste pořídili video a chtěli jste jej ihned s někým sdílet, dotyčný si musel počkat, až bude celý záznam nahrán na servery Googlu. Do té doby nebyl obsah dostupný, což není zrovna nejlepší situace a uživatelský prožitek. Nyní Google zavádí novinku v rámci aplikace Google Fotky (konkrétně verze 3.6), která se stará o rychlejší sdílení videí.

První se nahraje video ve velmi malém rozlišení. Díky tomu bude možné nahrát záznam na servery Googlu rychleji a uživatelé si jej budou moci pustit takřka okamžitě. Jakmile dojde k odeslání záznamu v originální kvalitě, původní video s nízkým rozlišením bude nahrazeno. Uživatelé nebudou muset čekat a ani vykonávat jakékoliv úkony navíc, aby se následně dostali k obsahu v plném rozlišení.

APK ke stažení – instalujete na vlastní riziko

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version