Dotekomanie.cz

Gionee chystá mobilní novinku M7

Objevují se první informace týkající se dalšího zástupce, který se připojí k trendu poslední doby, a to k bezrámečkovým telefonům. Společnost Gionee právě chystá ve spolupráci s Ofo model M7. Zařízení bylo nedávno objeveno v databázi grafického benchmarku GFXBench, přičemž jeho existenci nyní potvrzuje reklamní fotografie zveřejněná na sociální síti Sina Weibo.

 

Firma Ofo v Číně provozuje službu sdílející jízdní kola po městě, což také dokazují dvě kola na snímku. Tato dvě kola rovnou mohou předpovídat dva senzory fotoaparátu v zadní části telefonu. Téměř bezrámečkový displej opět odhaluje zmiňovaná fotografie. Jeho úhlopříčka by měla být 6 palců, ale přesné rozlišení zatím není známo. Ovšem lze předpokládat minimálně Full HD rozlišení.

Hlavní pohonnou jednotku bude tvořit asi osmijádrový procesor Helio P25 (MT6757CD) od MediaTeku. K němu navíc napojí grafický čip Mali-T880, 4GB operační paměť RAM nebo interní úložiště s kapacitou 64 GB. Dřívější spekulace počítají ještě s operačním systémem Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat. Datum oficiálního představení v tuto chvíli neznáme, ovšem může jít pouze o řád několika týdnů.

Zdroj: androidpure.com

Exit mobile version