Dotekomanie.cz

Geekbuying nabízí Xiaomi Mi Band 2 [sponzorovaný článek]

Čínské společnosti jsou na našem trhu stále populárnější. Obchod geekbuying.com tak nyní přináší další akci, ve které jsou právě čínské produkty ve slevě. Zakoupit tedy nyní můžete nejen telefony, tablety, ale také sluchátka, externí baterie, kamerky, robotické vysavače, nebo dokonce notebooky.

Akce probíhá pouze několik dní, takže rozhodně neotálejte, jelikož počet kusů v akci je většinou omezen na několik stovek kusů. Zajímavou koupí může být například chytrý náramek Xiaomi Mi Band 2ten zakoupíte zde za 24,99 dolarů (což je v přepočtu asi 550 Kč). V nabídce jsou také další produkty značky Xiaomi se slevou až 70 %. 

Geekbuying nabízí několik Xiaomi telefonů, které jsou zlevněny o stovky dolarů. Navíc máte na výběr z celé řady konfigurací lišících se v paměti, úložišti, barvách a také si je můžete nechat dodat ze španělského skladu, díky čemuž se cena už nenavýší o poplatky.

Zakoupit také můžete třeba originální Xiaomi sluchátka za 5,99 dolaru. A nebo autonabíječku, díky které můžete svému telefonu dodat šťávu. Tu zakoupíte zde za 19,99 dolarů (v přepočtu asi 439 Kč). Veškeré zlevněné produkty najdete na Geekbuying.

Exit mobile version