Dotekomanie.cz

Exkluzivně: Xiaomi zvolilo hlavního českého distributora

Společnost Xiaomi se stala populární zejména díky své nabídce smartphonů, jenž nabízejí mnohdy skvělý poměr ceny a výkonu. V některých kategoriích byste marně hledali konkurenci, která by nabízela za stejnou cenu vyšší výkon nebo lepší specifikace. Xiaomi produkty neunikly českým obchodům. Už několik let je dováží do České republiky.

Nedávno jsme se dozvěděli o prvním obchodu, který získal možnost používat označení Mi Zone, což je vlastně oficiální obchod posvěcený firmou Xiaomi. Jednalo se vlastně o předvoj následného rozmachu.

Xiaomi zvolilo distributora pro Českou republiku

Tentokrát nejde jen o další internetový obchod, který by se mohl chlubit slovem „oficiální“. eD´ system Czech ve spolupráci se Seymoore Trade, s.r.o. v Pekingu dohodli s čínskou společností Xiaomi spolupráci.  eD´ system Czech bude zajišťovat a následně dodávat Xiaomi produkty do dalších obchodů a eshopů. To znamená, že bude zprostředkovávat dodávky produktů Xiaomi do České republiky a následně si je budeme moci koupit ve vybraných obchodech.

„eD´system s námi tento týden uzavřel nové strategické partnerství, na základě kterého bude poskytovat prodej oficiálních produktů XIAOMI na českém trhu.“ oznámil dnes Viktor Hajíček, obchodní ředitel společnosti Seymoore Trade, s.r.o.

Díky tomuto partnerství se oficiální cestou dostanou na náš trh produkty Xiaomi a zároveň bude zajištěn kompletní záruční a pozáruční servis.

„Zákazníci díky tomu získávají kompletní nabídku produktů, která obsahuje chytré telefony, chytrou elektroniku a příslušenství,“ uvedl ředitel nákupu eD´system Czech, Petr Slouka

Příští týden se také dočkáme spuštění oficiální webové stránky pro Českou republiku. V úterý bude představena kompletní nabídka produktů, která zamíří na český trh. Taktéž se dozvíme, které obchody budou nabízet oficiálně dovezené produkty Xiaomi.

„Spolupráce eD´ system a Seymoore Trade způsobí v ČR průlom v dostupnosti oficiálních produktů značky XIAOMI.“

Exit mobile version