Dotekomanie.cz

Apple Music pro Android přináší zcela nové funkce

Americká společnost sídlicí v Cupertinu v létě minulého roku oznámila, že iOS uživatelé budou moci sledovat své přátele, a to v rámci aplikace Apple Music. Uživatelé tak mohli zjistit, co poslouchají jejich přátelé, a přidávat si jejich hudbu do své knihovny. Stejnou funkci nabízí konkurenční Spotify již několik let.

Skvělé je, že funkce bude k dispozici i s příchodem iOS 11. Pokud jste tedy majitelem premium účtu Apple Music, jistě o této „fičurce“ víte. Nicméně, společnost Apple se rozhodla aktualizovat také na konkurenční platformě Android. Majitelé Android telefonů či tabletů tak mohou používat stejné funkce, jako právě na iOS.

Apple Music a další nové funkce

Aktualizovaná Android aplikace Apple Music disponuje také novým hlasovým vyhledáváním – stačí tedy přidržet domovské tlačítko či říct „OK Google“. Dále jsme se dočkali nového widgetu, díky kterému se vám ukáže naposledy přehrávaná alba. Uživatelé si nyní mohou užívat i zcela nových zkratek, pokud podržíte ikonu aplikace, začne se automaticky přehrávat rádiová stanice Beats 1. Stejným způsobem pak lze spustit vyhledávání v rámci aplikace Apple Music.

Zdroj: engadget.com

Exit mobile version