Dotekomanie.cz

Sharp představil Aquos S2 s minimálními rámečky

Dnes došlo k představení smartphonu Aquos S2 od Sharpu. Původně se spekulovalo, že by celá přední strana měla být tvořena displejem, v kterém by byla obsažena čtečka otisků prstů. Nyní již víme, že spekulace šly trochu dál, než je samotná realita.

V podstatě by se dalo říci, že Aquos S2 připomíná smartphone od společnosti Essential, ale s jedním větším rozdílem. Pod displejem se nachází domácí tlačítko, v kterém je čtečka otisků prstů. Zadní strana nese dvojici foťáků v podobném uspořádání, jaké bude mít nadcházející iPhone.

Tentokrát Sharp ukazuje, že vytvoření displejem s minimálními rámečky není až tak obtížné, jak by se mohlo zdát. Někteří fanoušci možná budou zklamáni, jelikož nešel výrobce dál a neimplementoval například čtečku otisků do displeje. Zde je ale nutné říci, že zatím existuje jen prototyp takového mobilu a čtečka není nějak rychlá.

Specifikace Sharp Aquos S2

Základní verze bude stát 2499 juanů, což je v přepočtu přibližně 8 300 Kč. Lépe vybavenější verze přijde na 3499 juanů (cca 11 600 Kč). Dostupnost je hlášena na asijském trhu. Možná se dostane i do našich obchodů, ale asi jen skrze přeprodejce.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version