Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Mi Max 2, Moto E Plus

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu. Konkrétně se podíváme na novinky 29., 30., 31. a 32. týdne.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Windows 10 Mobile a levné mobily s Androidem

HTC U11

Nejnovější top model od HTC je na našem trhu již nějaký pátek, ale doposud byla dostupná jen verze na jednu SIM kartu. Nyní se začíná v obchodech objevovat varianta poskytující dva sloty na SIM karty.

Specifikace HTC U11

Honor 6A Dual SIM

Nejnovější přírůstek od Honoru si nachází svou cestu do obchodů. Za cenu těsně nad 4 000 Kč dostanete relativně dobře vybavený mobil vhodný pro ty, kteří nepotřebují příliš velký výkon nebo extra jemný obraz. Novinka může potěšit větší kapacitou baterie.

Specifikace Honor 6A Dual SIM

Moto E Plus

Řada E od Motoroly spadá mezi základní smartphony. Taková zařízení nejsou sice vhodná na hraní her, ale měla by stačit na základní aplikace. Novinka Moto E4 Plus přichází na český trh, přičemž obchodníci ji evidují pod označením Moto E Plus.

Specifikace Moto E Plus

Samsung Galaxy J7 (2017)

Po nějaké době se na našem trhu objevuje i nejvybavenější model z řady J 2017 od Samsungu. Výborné specifikace, větší displej a dostatečná kapacita baterie. Samozřejmě najdete stejně vybavené mobily za nižší cenu, ale zde se na ní odráží renomé výrobce.

Specifikace Samsung Galaxy J7 (2017)

Exit mobile version