Dotekomanie.cz

ZTE Grand X View 2 byl oficiálně uveden

Do produktové nabídky zanedlouho zařadí nový přírůstek společnost ZTE, která ukázala tablet s názvem Grand X View 2 a zároveň ho doplnila o první konečné specifikace. Hned na úvod se hodí zmínit, že zařízení zapadne do slabého průměru, čemuž také částečně odpovídá nastavená prodejní cena. Čínský výrobce zahájí oficiální prodej v Kanadě a další země mohou následovat ve velmi krátkém časovém horizontu.

V přední části zaujme místo 8palcový displej s rozlišením 1 280 x 800 pixelů a kamerka se základním rozlišením 2 megapixely. Vnitřní prostor vyplní čtyřjádrový procesor Snapdragon 210 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, 1GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 8 GB. Uživatelé mají naštěstí možnost rozšíření až do výše 128 GB přes slot pro paměťové microSD karty.

Následně zadní část je osazena 5megapixelovým fotoaparátem a baterií s kapacitou 4 620 mAh. Softwarovou stránku zastoupí systém Android v předinstalované verzi 7.1.1 Nougat. Základní výbavu uzavírá podpora sítí 4. generace. Závěrem si zaslouží zmínku prodejní cena ve výši 179,99 kanadských dolarů, což po přepočtu vychází na 3 238 Kč.

Zdroj: mobilesyrup.com

Exit mobile version