Dotekomanie.cz

LeEco Le Max 2 se slevou v obchodě TomTop [sponzorovaný článek]

Internetový obchod TomTop zlevnil populární smartphone LeEco Le Max 2. Ten je nyní k dostání jen za 239,99 dolarů, tedy zhruba 5900 korun. Za tuto cenu dostane zákazník velice dobře vybavený, vzhledný a kvalitní telefon, který hravě strčí do kapsy podobně vybavenou konkurenci.

Jak již název napovídá, jde o opravdu velký telefon, disponuje totiž obřím 5,7″ displejem s QHD rozlišením (2560 x 1440 pixelů, 515 ppi). Na první pohled ale zaujme hlavně svým vzhledem – tenký rámeček a kovové šasi z něj dělají prémiový kousek s nízkou cenovkou. Výkon zajišťuje Snapdragon 820 a operační paměť o velikosti 4 GB. Telefon mimo jiné nabídne čtečku otisků prstů, 3100 mAh baterii, 64 GB interního úložiště a podporu dvou SIM karet.

Na zadní straně najdeme velice povedený 21 MPx (f/2.0) fotoaparát s optickou stabilizací obrazu a rychlým fázovým ostřením (PDAF). Co se týče konektivity, podporuje LTE sítě na těchto frekvencích: B1/B2/B3 /B4/B5/B7/B8/B12/B17. Model je k dispozici ve zlatém provedení a je dostupný v německém skladu zmíněného eshopu, díky čemuž bude doručení do ČR rychlé a především bez dalších poplatků.

Pokud máte o telefon zájem či se jen chcete dozvědět více informací, navštivte jeho produktovou stránku na webu TomTop. Cenová akce je časově omezená, takže neváhejte s případným nákupem příliš dlouho.

Exit mobile version