Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi Max 2 oficiálně aneb ve znamení drobných změn

Již nějakou dobu se spekulovalo o novince Xiaomi Mi Max 2, přičemž jsme se dnes dočkali oficiálního uvedení. Po prvním prozkoumání specifikací by se dalo říci, že se jedná o mobil s maximální výbavou ve své třídě, ale při srovnání s loňským modelem došlo na několik změn, ale nikterak výrazných.

V první řadě byl použit obdobný displej nabízející taktéž 6,44 palců s Full HD rozlišením. O výkon se postará Snapdragon 625, což je určitý ústupek, jelikož Xiaomi Mi Max má ve výbavě Snapdragon 650.

U paměti RAM došlo k navýšení o 1 GB a úložiště bylo taktéž navýšeno – minimum je nyní 64 GB. U zadní foťáku najdeme méně megapixelů a dokonce se zhoršila světelnost. Co se týče baterie, má kapacitu 5300 mAh. Výrobce uvádí, že novinka vydrží dva dny používání. Samozřejmostí je použití rychlého nabíjení (na 68 % se dostane baterie za 1 hodinu nabíjení).

Specifikace Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi se rozhodlo pro zakomponování stereo reproduktorů. Jeden je na spodní straně vedle USB C a druhý nalezneme ve sluchátku, tudíž obdobný systém, jako používá HTC. Co se týče LTE, tak v tuto chvíli není k dispozici model podporující všechny české frekvence. Jestli se objeví, nevíme.

Tip: Xiaomi Mi Max – obří pádlo s dobrou výbavou [recenze]

Základní cena novinka byla stanovena 1699 juanů (cca 5 800 Kč), vyšší verze stojí 1999 juanů (cca 6 850 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version